Earth hour, årsmöte

Lördagen den 28 mars pysslade vi lite och på kvällen släckte vi ner alla lampor pga earth hour och tände värmeljus på en bricka. Det var ganska många, tom så många att Timo hade lite besvär av det, men vi drog vårt strå till stacken och så blir det aluminiumhållare till Ericas klass, som de sparar och  tävlar med andra klasser i hela riket.




På söndagen skulle det ske flera aktiviteter, Gunilla och Sandra skulle till Vankiva och testa om Tees kunde vara med i en agilitygrupp. Både Sandra och Gunilla var nervösa, skulle det finnas någon schäfer där. Då blir Tees "töffig" hon har blivit påhoppad av 2 sådana och hon är jätterädd för dem. Det fanns, men hon reagerades inte på dem.

Sandra var orolig att hon kanske skulle springa ifrån henne, det fanns ju så många störningar där. Tees är verkligen taggad när hon kommer in på banan, det är ju det roligaste som finns. Hon tyr sig till Sandra, det är ju hon som springer med henne. När det äntligen blev deras tur att springa den lilla banan, var Tees jättekoncentrerad och hon rusade iväg och lydde Sandra totalt, det var bara däcket som såg lite konstigt ut, men hon hoppade ändå igenom. De blev godkända, så det var bara att betala och så startar gruppen i april så vi får tjuvträna lite hemma i trädgården.

Timo skulle upp till Vittsjö eftersom Wittsjö Golfklubb hade vårmöte, så han fick låna Christels Volvo.

Det kändes trevligt att komma till klubben då klubbens ordförande Frans Rube och klubbens pro Lars Jagetun önskade mig välkommen till klubben.

Då jag kom tidigt till mötet och gjorde jag en banbesiktning. Ute på banan mötte jag  klubbdomarna Alf Collin och Gunnar Dahlsheim, för de skulle kontrollera vildsvinsskadorna samt den elektriska inhägnaden runt banan, så att de inte störde spelet för mycket.

"Gölen"




Hål 16



Sponsorerna




Själva mötet gick lugnt och städat till, de stora debattämnena var denna gång, vardagsmedlemmarnas tävlingsspel på helgerna och klubbens ekonomi, som är ganska bra, men utan möjlighet till några större investeringar. Som vanligt var det så klart diskusioner om bolltvättare, papperskorgar och gränspålar.



Wittsjö GK:s ordförande  Frans Rube.




Efter mötet bjöd ordförande in oss på kaffe med bulle och då passade jag på att önska nya krögarparet lycka till, Ingrid Mattsson med man och son./Timo

Christel arbetade och Lars körde barn till friidrott, så det var en aktiv helg. När Timo körde tillbaka Volvon, så kom Christel hem efter en liten runda och vi beundrade utsikten, nu när Lars hade tagit ner träden.



Ericas lekstuga.



Nyklippta äppelträd hos Christel o Lars.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0