Friidrott

På lördag kväll hade vi sett en musiklångfilm till sent på natten, så vi var lite möra och det blev ingen utflykt, som vi hade tänkt oss, utan vi åkte till Göingevallen här i Hässleholm och tittade  på lite friidrott. Här väntar Erica på sin tur att stöta kula.



Vart tog kulan vägen? Hur långt blev det?



Mamma Christel är med och hjälper till med mätningen.



Här har Li fått iväg kulan långt.



En vilopaus i pappas knä och mattankning innan nästa gren.



Så fick vi se kusin Anette ( Sivs dotter) med Johanna och lilla Ellen.



Rätt som det var kom Ellen och höll oss sällskap, det var skönare att få sitta ett tag tyckte hon och smet från mamma Anette.



Här kommer Johanna ångande på sin 400ms-lopp.



Nu var det slut för Johannas del och de skulle hem efter att fått  höra, att brodern Jakob hade vunnit i fotboll. Ellen kunde tänka sig att stanna hos  oss.



Lite diskussion efter dagens arbete.



Så var det dags för tjejerna som är 10 år, att springa 400 meter. Mikaela, Erica och Li tre klasskamrater på start.



Så iväg och Erica tog täten.



Hon höll den in i mål och vann heatet på 1.24 och någonting, men i heatet efter kom fyra före henne, så hon slutade 5:a.



Storasyster Sandra åkte hem på sina inlines, Erica skulle  iväg och spela fotboll i Farstorp, som de vann med 3-2, en alert tjej. Storebror Marcus var på tennisläger i Tyskland, så familjen håller verkligen igång. Man blir trött bara man tänker på det.



Vi körde hem till Tees och Timo fortsatte sedan till Vittsjö och Tikkanens för vidare färd till Timsfors och deras församlingshem.







Två gånger per år kommer en finsk präst som håller en kort gudstjänst med mycket sång på finska.
Denna gången även med nattvard och efteråt har vi alltid en kaffeservering med många goda kakor, då vi gamla kan sitta och prata och umgås lite. Många av besökarna träffar jag endast vid dessa tillfällen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0