Regn och agility

Så kom då äntligen regnet och vi njuter av det, det behövs så väl. Som tur var så blev det uppehåll på kvällen, när vi skulle till agilityn. Ni har väl sett att Tees har gjort ett uppehåll på 2 avsnitt, men nu är det dags igen. Vi hämtade Sandra och sa åt henne att ta en tjock jacka på sig, för det är så blåsigt och kallt på Vankivafältet. Vad vi frös!!

Här väntar de på sin tur och försöker memorera hur man skall hoppa.



Nu äntligen är det vår tur och titta så bedjande Tees tittar på Sandra. Det gick hyfsat och efter 2 ggr så tog Tees banan perfekt. Det är så roligt att se samspelet mellan Sandra och Tees.



Här är det slalom som gäller och det går också framåt. Tees vill så gärna vara till lags, men hon är lite ivrig.



På vägen hem fotograferade vi en rondell med sitt vattenspel, vackert.



Sen gällde det att få något varmt  i sig så kroppen kunde tina upp igen. Tänk för någon dag sedan tyckte vi nästan att det var för varmt. Man är aldrig riktigt nöjd.
Tisdag, dags för KOLgympa igen och sedan skulle Gunilla till sin årliga doktorskoll. Värdena var inte optimala som doktorn sa och det visste hon själv. Hon fick ny medicin för sin snuva och värk och så skall vi fösöka bättra oss med kosten och röra oss mer.
Vi var och hämtade rabarber från ett par som har 2 kolonilotter och alldeles för mycket rabarber. Timo råkade säga en dag att han älskar rabarber och nu får vi det ibland. De har en gammal hund, en drever som heter Maja och hon och Tees älskar varandra och de viftar på svansen på långt håll när de ser varandra, men så passar de sonens likadan hund Salsa och han gillar inte alls Tees utan morrar och Tees går undan.
Sedan körde Timo till vår gulliga massör och fick en behandling och han var så nöjd när han kom hem, men det hade känts ordentligt. Desto gladare blev han när jag hade gjort rabarberkräm. Otroligt gott och rabarberna var så späda i smaken fast de var stora. Vi ser framemot mer.
Onsdag lugn fm och sedan tog vi ut Carinas hundar



och for till apoteket och bytte batteri på min (Timos) klocka som jag har socialiserat. Sedan blev det Vittsjö, Siv behövde hjälp med sin gräsklippare och så bjöd hon på kålpudding, otroligt gott. Vi fick med oss några sättpotatis också som vi skall testa.

Ett blommande äppelträd som vi såg i en park i stan.




Några blommor i Sivs rabatt.



Här kollas klipparen, allt ok.



Det är så intressant att kolla fåglarna utanför Sivs köksfönster, de är inte alls rädda.



Här vankas kålpudding, allt gick åt.



Sedan for vi hem, vi skulle ju på vattengympa så vi parkerade bilen ute på gatan. Precis när vi skulle köra iväg kom ett sms, Sara var sjuk, feber igen. Det har varit ihärdigt med förkylningarna här i år. Då körde vi till Carina istället och fikade, skillnad mot att gympa inte bra men gott. Så visade Carina oss en massa på datorn och hundarna busade. Sedan var det dags att köra hem igen.

På hundrundan hittade vi lite blommor.

Här liljekonvaljer som håller på att slå ut, gissa om det doftar gott!



En hagtorn.



En näva, tror jag.



En rhododendron.



En vanlig gul blomma och pioner i knopp.


Kommentarer
Postat av: Suzan

Den gula blomman heter VÅRKRAGE. Så har ni lärt er det. ;)

2009-05-20 @ 21:37:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0