Söndagens kvällsmat och hundbad hos Mia.

Efter att ha vilat efter fotbollen, ringde Carina och frågade om jag skulle med och handla och det ville jag. Jag tänkte handla något enkelt, så att jag slapp laga mat. Då kom Carina på en bra ide att vi handlar mat och kör ut till Mia och äter där och så kan hundarna bada i dammen. Sagt och gjort, Carina ringde och det passade att vi kunde komma, så vi handlade färdiggrillad kyckling och potatissallad och tomater och som efterrätt tänkte vi jordgubbar och grädde.

Mia hade ätit, så hon höll oss bara sällskap.






Fyra hundar på väg till dammen för bad.
Viggo och Vera                            Vittra och Tees




Framme vid dammen for hundarna i vattnet och svalkade sig.




Tänk vad det kan vara avsvalkande i hettan, men gärna lite bus också.




Carina hade med sig dummies, som man kastar och så skall hundarna hämta dem, Tees blev som tokig, hon bara väntade tills det var hennes tur att simma efter dummisen. MEN hon vill inte gärna komma fram och lämna den igen. Vi kom på att det nog är för att vi har kastat pinnar i vattnet och hon har hämtat dem, men släppt dem för att vi skall  kasta dem igen. Hon tjöt mest hela tiden och ville hämta. Men de andra var duktiga och lämnade av dummisarna.




Mias närmsta grannar är några gulliga kossor, som såg väldigt avstressade ut.




Så var det dags för efterrätten och Mia hade med sig meloner också och så fick vi kaffe. Smaskens.




Tees torkar så väldigt långsamt så hon frös och försökte värma sig i en håla och ville hem för att bli varm, så vi for hemåt igen. Det hade varit väldigt avstressande och skönt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0