Skype och fotboll.


På lördagen var det regn och storm, så det blev inte mycket gjort ute, 2 små rundor med Tees, då vi blev ganska blöta,  men vi passade på att skypa med Thomas, Andreas och Linnea. Ett bra sätt att ha kontakt på avstånd.




På söndagen skulle Ericas lag spela mot Vittsjös flickor och vi lovade att köra upp och titta på och vi blev inbjudna av Siv till lunch. Tyvärr ringde Ann-Louise på morgonen och berättade att Siv hade varit sjuk på natten, så vi
avstod från att åka till Siv.

Här är båda lagen uppställda för match, ett litet problem, vem skulle vi heja på? Efter att ha bott i Vittsjö i 15 år, känner vi mycket för Vittsjö, men Erica och Moa bestämde att vi skulle heja på dem.
Båda lagen uppställda för match. Tyvärr har vi tryckt på någon knapp, så bilderna är alldeles för ljusa.




Matchen började jämnt och Vittsjö fick in första målet, så det blev lite press på FCH-flickorna, men i andra halvlek ramlade målen in. Erica gjorde 1 pangmål och det slutade 4-1.



Spänningen var stor innan målen kom, även om de redan hade vunnit serien igen.



Stolta FCH-flickor.



Duktiga Vittsjöflickor trots förlusten.




Vi hade tänkt lämna Tees hos Carina på matchen och sedan mat hos Siv, men när vi avstod maten, fick hon följa med och ligga i bilen och sedan rastas ordentligt, därefter åkte vi till Carina, som istället bjöd på lunch, grillade grönsaker och kotlett och kyckling, samt jättegod sallad. Så vi blev mätta och belåtna.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0