Mathias 15 år.

På söndagen den 21 mars skulle vi åka ner till Mathias och gratulera honom på 15årsdagen, eftersom vi inte hade kunnat åka söndagen innan pga förkylning. Timo gick runt kvarteret med Tees och var helt slut när han  kom tillbaka, så Carina och jag fick åka själva ner till Ålstorp.

En glad 15-åring.




Först blev det kaffe och kakor med tårta och det smakade gott efter körningen.

Med på kalaset var Linnea och Andreas.

Här Carina, Ulf, Rolf med fru.

Linnea, Ulfs tvillingsyster Ulla och hennes man Christer, Thomas, Andreas och Catharina. 




Thomas, Andreas, som hade väldigt roligt och Catharina.



Födelsebarnet Mathias och Linnea.




Sedan vankades det fisksoppa eller gulaschsoppa,  mycket gott.





Mathias visade sedan sin Eu-moped och Linnea ville gärna vara med.



Efter en trevlig eftermiddag, var det så dags att åka hem igen och Timo ringde och ville, att vi skulle köpa halstabletter till honom. Han var i dåligt skick, när vi kom hem, så det blev en orolig natt med mycket hosta.

Nästa dag skulle vi till astmasköterskan, men hon ville inte ta några prover, eftersom det skulle bli missvisande då Timo inte var frisk. Så det blev till att åka hem igen. Natten var hemsk, med mycket hosta och Timo hade feber, så nästa dag for vi till doktorn. Det visade sig tyvärr vara virus, så det blev inte penicilin, men han fick inandas in medicin, som skulle vidga luftrören och så fick han 12 små cortisontabletter i ett glas vatten, som förhoppningsvis skulle hjälpa i 2 dagar. Men det blev  inte mycket sömn den natten heller.

Tees har sådana problem när Timo nyser och hostar, hon verkar helt förtvivlad och hoppar upp till honom och vill trösta honom.




Sedan är hon helt otrolig på att vara själv ute i trädgården och nu när solen skiner, kan hon ligga hur länge som helst på mattan och bara titta på livet ute på gatan. Sedan har vi tur att Carina kan ta med henne till Hovdala så att hon kan springa av sig och njuta av livet.



Nu hittar vi snödroppar och krokus som blommar i trädgården, så vi hoppas att våren kommer med värme och att vi kan bli av med våra förkylningar, för det här känns inte alls bra och det tar mycket på krafterna. Just nu testar vi varmt vatten med riven färsk ingefära och honung och citron, hoppas att det hjälper!!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0