Våren på gång igen eller????

I trädgården finns det lite hopp om våren, krokusen och snödropparna blommar och tulpaner börjar komma upp ur marken. Kan vi hoppas på vår och värme?

Siv ringde att det skulle vara utförsäljning på Backagårdens Handelsträdgård i Finja på fredagen, så jag följde med och vi handlade lite påskliljor och penseer, här har Siv ställt sig i kö.

Jag var alldeles slut efter att ha gått där lite och vi for till apoteket för att hämta medicin till Timo och så handlade vi lite gott till kaffet. Våren hade nog kommit, solen sken och det var varmt.

Lite prov på vad vi handlade.



Eftersom det var så varmt och soligt blev det fika i uterummet och det smakade gott och var skönt att sitta ute.




Tees var nyfiken på vad som fanns och kanske skulle hon få smaka?




På lördagen den 27 mars skulle Mathias komma till Hässleholm på en hopptävling och vi beslöt oss för att ta oss till ridhuset och försöka titta en stund, så Catharina ringde när det närmade sig och vi for dit.

Här är Mathias under inridningen.



Andreas höll farfar sällskap.



Efter första ridningen som slutade med 1 rivning var Mathias hungrig och det var dags med en hamburgare.




Sandra som rider i detta ridhuset var på plats och kollade sin kusins ridning, här med några kompisar.



Mathias skulle göra en hoppning till, men vi orkade inte stanna kvar utan for till OBS och handlade och sedan hem. Timo fick tyvärr hög feber och blev sämre, så det blev några sömnlösa nätter igen. Som tur är så kom Carina på måndagen och tog Tees till Hovdala, så att hon fick springa av sig och senare på kvällen hörde vi någon som tassade in och det var Christel, som kom med Memma till påsk, som Lars hade köpt och så hade hon nybakat
bröd och nybakade bullar med sig. Sån tur vi har.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0