Vinterbilder.


Timo fick tid till ögonkliniken i Kristianstad och fick sin Botoxspruta, så nu kan han sova igen på nätterna. Själv var jag på lungmottagningen och gjorde några tester, som visade, att jag nog inte har astma eller kol.
 
Sedan togs det blodprover och jag fick träffa en trevlig och noggrann doktor, som skall gå vidare med fler röntgen och arbetstester.
 
Vi har försökt vara ute när vädret är fint och Carina ordnade, så att jag har broddar på skorna och vågar promenera fast det är svinhalt.
 
Timo hade oturen att ramla, när han var ute med slask och slog huvudet i en hård snödriva. Man kunde se avtrycket av hans huvud där och han kände sig inte riktigt bra på ett par dagar.
 
Och nu blev det slut på hans skidåkning. Han körde på golfbanan och det gick väl ganska bra, men han kan inte ta det lugnt så pulsen rusade iväg. Men nu står skidorna och vilar för det har börjat töa.

 



Vår lilla solstråle älskar när vi går ut med henne, helst när båda är med och hon kan springa emellan oss. Just nu har hon en hemsk fällningsperiod. Hon skall nog snart börja löpa igen.





En fredag var vi och hjälpte Carina med takboxen, hon skulle låna ut den till en bekant och skulle lämna den på lördagen, när de hade sin träning med hundarna, men det blev så dåligt snöoväder så hon körde inte iväg.





Nu är den på plats.





Sedan körde vi till tippen med vår gamla stol och fortsatte upp till Vittsjö och bjöds på lunch hos Siv och Boris. Tees håller sig till Siv, det kan ju bli en smakbit.





Lax och pressad potatis och sallader med goda såser, mums.





Vi lät oss väl smaka.





Visst ser det frestande ut.




Timo och Boris gick en runda med Tees och sedan vankades det risalamalta och kaffe och musslor. Vi tittade en stund på skidor på tv:n, sedan åkte vi mätta och belåtna hem igen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0