Sandra 16 år.


På söndagen den 27 februari fyllde vår Sandra 16 år. Det blev kvällsmat hos Christel då, Lars och Erica hade vilat under dagen, eftersom de hade kommit hem från Österrike sent på natten.

Här öppnar Sandra paket och Erica kollar.
.



Det blev kycklingspett och ris med jättegod sås och som vanligt en superb sallad.





Här kollar Marcus, Håkan, morfar och pappa Lars läget, är det något spännande undrar Erica?





Pappa Lars ser lite trött ut efter flyget hem.





Erica var jättetrött.





Är allt framme undrar mamma Christel?





Mormor väntar på maten!!





En glad Marcus.






Under kvällen fick vi se hur Lars och Erica hade filmat nere i Österrike och Erica hade lärt sig åka utför riktigt bra under veckan och de var väldigt nöjda med sin sportvecka. Vi själva åkte sedan hem till hunden Tees.

Nästa dag var vi inte särskilt pigga, vi hade blivit riktigt förkylda och vi hörde att även Erica var dålig.

Det har varit en besvärlig vecka, båda dåliga och Timo med sin astma. Det blev lite sömn och vi försökte medicinera så gott det gick. Men till slut gick det inte längre utan Timo fick till doktorn och han fick penicilin och ögonsalva, hostmedicin hade vi kvar hemma. Han kunde knappt se något alls av allt var i ögonen.






Så nu hoppas vi att det skall gå framåt och att jag också får vila lite. Stackars Tees har bara fått en liten runda runt kvarteret och sedan vara ute i trädgården själv. Men idag skall Carina hämta henne för en runda med kompisarna. Vad lycklig hon blev när hon såg Carina och bilen, då visste hon att hon skulle få komma på en runda.

Som  tur är så har det varit sport hela veckan på tv så jag har kunnat sitta och titta. Nu ser vi fram emot att snart bli friska igen och att våren funderar på att komma.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0