Påsk.

På långfredagen körde vi upp till Vittsjö och det blev fika hos Siv och Boris.




Goda kakor som Ann Louise hade bakat bl annat.




Siv i berättartagen.




När vi åkte igen kom hönsen fram, en riktig påskhälsning.




Nyfiken som Timo är, så körde vi upp till idrottsplatsen och kollade läget. Här växer nya gräset, men det är mycket kvar till premiären för fotbollsdamerna.



Här står deras nya bil.





Med fin reklam.



Så körde vi hemåt igen, men tyvärr slutade dagen inte så bra. Timo satt och blev väldigt yr och när vi tog Tees på kvällsrundan blev han yr igen och kunde inte gå riktigt. Vi ringde efter ambulans och den kom och gjorde undersökning på Timo och sedan körde de in honom till sjukhuset i Hässleholm till avd IVÖ, där han är känd eftersom Christel arbetar där ibland. Han blev inlagd och de gjorde en skallröntgen och de hittade en svullnad bak i huvudet, ett ödem, så han får kortison för att avsvälla det. Sedan skall de ta en magnetröntgen och kolla upp det. Det känns inte alls bra, man undrar ju så vad det kan vara, så påsken blev inte vad vi hade tänkt oss.

Carina är gullig och tar ut Tees på rundor och hon trivs, men känner ni igen vår fina Tees när hon har doppat sig i jag vet inte vad. Men hon uppskattar det och springer gärna i allt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0