Diplom, ny hund och festivalen.

 
Onsdagen den 8 augusti höll vi på med lite trädgårdsarbete och då kom Sydsveriges Finska Krigsbarns ordförande Soini Andersson och lämnade en tavla till Timo, tagen på mötet i Frostavallen, utanför Höör  2011, när de lämnade en skånsk snidad trägås till de finska deltagarna, Rauno Juntunen hade med sig tavlan på mötet i Tyringen 2012, men Timo kunde tyvärr inte vara med och få den då, utan nu kom Soini med den. Timo uppskattade den mycket. 
 
 
 
Så här ser tavlan ut.
 
 
 
Sedan har vi fått en ny hund i familjen, Pluto, som sitter i vår stackars alm och vaktar huset åt oss.
 
 
 
På torsdag kväll bjöd Carina på grillat, väldigt gott och solen sken,
 
 
 
Efter det gick vi tillsammans till festivalen i Hässleholm och Carina provade en ny mössa. Vi funderade starkt på att köpa en åt henne, hon kunde ju använda den på sina hundrundor på Hovdala.
 
,
 
 
 Hasse Andersson i Kvinna Böske Band underhöll under en timme med sina gamla fina låtar och folk sjöng med och naturligtvis sjöng han "Änglahund" som var mycket populärt.
 
 
 
Där träffade vi på Timos "fröken" Anette och hennes pojkar.
 
 
 
Sedan lyssnade vi en stund på ett program, "så ska det låta", där två  lag tävlade mot varandra och ledare var Micke Andersen från Grönwalls orkester.
 
 
 
Så blev Timo sugen på glass och vi gick till en kiosk med amerikansk glass.
 
 
 
Carina njöt också av en glass.
 
 
 
Timo njöt av den riktiga glassen och så var det dags att åka hem igen,
 
 
 
Thomas har skickat fler bilder från Andreas konfirmation, här Andreas som gör scouthälsningen, Thomas, Linnea och Mathias.
 
 
 
Tre glada syskon.
 
 
 
Här en bild på Andreas morfar Ulf, mormor Lena, mamma Catharina, Andreas själv och bror Mathias, samt Lenas nya hund, en liten tax.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0