Tv-problematik.

Torsdagen den 2 augusti slocknade vår gamla finska tjock-tv. Vi hade pratat ett tag om, att vi  skulle skaffa en nyare och större platt-tv, så att det var lättare, att läsa siffrorna nertill vid sportprogram, men vår gamla tv hade ju en så bra bild, så den fick duga ett tag till. Men så nu, mitt under OS, så slocknade den och vi var snabba att åka och titta på nya apparater, Det var ett svårt kapitel, vilken sort skulle man välja och till vilket pris. Först var vi i Hässleholm och tittade, men tyckte att de var för dyra, så vi åkte till Kristianstad till en nyare affär. Där hittade vi efter mycket mycket funderande en i vårt tyckte bra tv till ett bra pris, så den tog vi och vi tänkte själva installera den. Det kunde väl inte vara så svårt.
 
 
 
 
Med dagens digitala kameror, så fotograferade vi baksidan på hur den gamla tv:n var kopplad, så det skulle väl gå!!
 
 
 
Här monterar Timo underredet till tv:n så lätt så långt, sen blev det mycket tänkande och grunnande, om hur det skulle vara. Carina kom hem med Tees, som hade fått en rejäl runda och Carina hjälpte till med tv:n.
 
 
 
Så nu var den på plats och igång, nu återstår det att lära sig alla knapparna och hur de skall användas, men OS var räddat och vad härligt att kunna följa med i sekundstriderna och kunna läsa siffrorna, så det blir nog ganska mycket OS och fotboll i framtiden.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0