Gunilla.

 Efter firandet på Kurhotellet blev Timo otroligt förkyld och till sist fick vi åka in till läkarstationen, för att han skulle få hjälp att andas. Vi skulle vara på läkarstionen kl 11 för kontroll, men jag ringde på morgonen och vi fick komma dit direkt. Så fick Timo andas in medicin, så att det öppnade sig lite och så blev det kortison igen och stark hostmedicin som smakar illa.
Vi hade inte kunnat sova på natten utan Timo fick sitta upp i stolen och vila. Den enda som var glad var Tees, hon fick ju lite sällskap. Vi skulle ha varit på middag hos Christel på fredagen och fira Gunillas födelsedag, men det gick inte, utan vi tog det bara lugnt hemma. På lördagen kom Christel med räksoppa och köttförspaj åt oss och det smakade bra även om vi inte orkade äta så mycket, så det räckte till söndagen också. Gott var det !!!
 
På måndagen den riktiga födelsedagen var vi hos Christel och åt middag i alla fall, lax och spenat och så kladdkaka och glass till efterrätt. Sandra var gullig och gjorde vid Gunillas naglar med blommor och nagellack.
 
 
 
 
En sliten 73 åring.(På grund av Timos sjukdomstid)
 
 
 En pigg Sandra.
 
 
 
Christel och Erica lät sig smaka av maten och var pigga, senare blev Erica också sängliggande.
 
 
 
Siv och Boris hade tänkt komma på måndagen, men då skulle Gunilla till röntgen för att kolla upp sin axel, hon hade haft så ont att hon gick till läkarstationen (tur att det finns frikort) och fått en kortisonspruta och det hade hjälpt. Sedan var hon och vattengympade lite, så de kom på tisdagen istället och hade med sig fina amaryllisar
 
.
 
 
En lite annorlunda färg.
 
 
 
Så blev det lite fika i alla fall.
 
 
 Boris glad som vanligt.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0