Nyåret 2012 och Hesslecupen i Qpoolen.



En trygg liten hund trots nyårets alla raketer, i korgen är det skönt och helst skall man ha ett litet djur med sig.




Nu har nyåret börjat på allvar och vi är båda färdiga hos tandläkaren, skönt men dyrt. Under tiden, som jag var inne hos tandläkaren gick Timo och Tees en promenad.




Kolgympan började igen, men det var tugnt efter helgerna tyckte Timo och så började skolan igen, desto roligare.
På onsdagen var det dags med vår vattengympa, det hade varit uppehåll sedan vårsommaren. Oj vad det kändes i musklerna, men skönt att vara igång igen.

På fredagen den 13 skulle Timo till Olofström och rösta till finska presidentvalet. En ny upplevelse.

På natten väckte Tees mig och ville ut, jag släppte ut henne och hon fick gjort vad hon skulle, sedan lade vi oss på soffan, men efter ett tag, gick jag upp och la mig igen. Hon vaknade i vanlig tid ½ 7 så det var bara att gå upp igen, men vad trött jag var.

På eftermiddagen på lördagen skulle Erica spela fotboll i Qpoolen så vi körde dit. Det var en cup med många deltagare, flickor i alla åldrar. Ericas första match var mot Eskilsminne 2, från Hälsingborg, flickor 14 medan Ericas lag bara är 12-13, men det slutade med vinst 4-0 och Erica gjorde 1 mål.
 
Sedan var det några andra matcher bl a Vittsjös flickor, som vi hejade på, det slutade oavgjort 2-2.
Ericas nästa match var mot Sösdala och den slutade 6-0, Erica gjorde 2 mål, sedan var vi tvugna att köra hem till Tees och jag var nästan sovande. Vi tog det lugnt sedan under dagen.

Här mot Eskilsminne.




Det är skoj att se så unga flickor, som redan kan trixa och dribbla med bollen, så att de kan lätt passa till nästa lagkamrat.



Målvakten har det ofta hett om öronen.




Mamma Christel tittar intresserat på matchen.




En paus mellan matcherna och Erica kopplar av.




Morfar Timo och pappa Lars kollar läget.




I kupolen finns det massor av fina lampor.




Här får Sösdala däng med 6-0.





När vi åkt hem fortsatte matcherna och nästa lag var Sibbhult/Glimåkra som förlorade med 10-8, vilken målfest, Erica gjorde 1 mål.

Nästa lag på tur var Eskilksminne 1, Ericas FC vann med 3-1 och så var det Osby 2 på gång och FC vann med 2-1 och så var det äntligen final mellan FC och Sölvesborg1 och det blev förlängning, som FC vann med 2-1 så fick de då guldmedaljer och en pokal efter mycket kämpande och kvällen var sen, ½ 11 slutade det, så det hade varit en lång dag. Tillika hade Erica dömnt några matcher på förmiddagen, så hon var nog väldigt trött på kvällen men stolt! 

Ett stolt gäng med guldmedaljer om halsen, Erica längst upp till vänster.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0