Timos födelsedag.

 
 Den 9 oktober är den viktigaste dagen på året, då fyller Timo år. Dagen startade tidigt, eftersom han hade bitit av en tand och vi skulle till tandläkaren, hon hade ett återbud. Tänk sedan vilken tur, tandläkaren Camilla gratulerade Timo på födelsedagen, hennes dator fungerade så, att om någon fyllde år när de kom dit, så var texten röd. Så fick Timo lagat tanden och efteråt sa Camilla, att det här är min present, det bjuder jag på och Timo blev mycket rörd så Camilla fick en kram.
 
Så for vi glatt och handlade och därefter kom Siv och Boris, här med en blomma.
 
 
 
En mycket vacker ros och i buketten fanns en tipskupong på V65, tyvärr var det bara 2 rätt, så det blev ingen utdelning. Men i blomman hängde 2 chokladpraliner och det var den godaste choklad vi ätit.
 
 
 
Det smakade gott med en andra frukost, efter tandläkare och allt.
 
 
 
Siv och Boris högg också in.
 
 
 
Dessutom slog vi till med tårta och tänk att det gick också ner!!!
 
 
 
Som present hade Timo fått midag för två på Farochzon med standupcomedy till just ikväll av döttrarna.
 
 
 
Till Timos stora glädje var det fiskbuffe.  Det fanns kräftor och räkor, samt lax och annat småplock, samt pajer och sedan melon, kiwi och ananas. Vi lät oss väl smaka, allt var jättegott.
 
 
Tyvärr var det inte så många som hade nappat på festligheten, men standupen blev av nere i källaren lite mer intimt. Det var Snapphanebygdens standup comedyklubb Snacks som höll i det och det var ungefär 7 st som uppträde så det blev lite olika innehåll. Det var roligt att lyssna på dem, men vi var nog de äldsta där och det kommenterades, att de bara hade väntat sig ungdomar, men så var det ju inte, utan det fanns äldre också och det var vi. Men kvällen var lyckad och vi promenerade hemåt till Tees, som nog trodde att vi flyttat, eftersom hon hade fått vara ensam så länge.
 
Nästa dag skulle vi ha lite fika hemma istället och Sandra och Marcus kom först. Tänk vad glad Tees blev, nu var ju huset nästan fullt och hon slapp vara ensam. Vi började med lite smörgåstårta och sedan fika. Marcus skulle sedan iväg och spela tennis.
 
 
 
Carina hade tagit med Tees på en runda och så kom Christel, Lars och Erica som tränat fotboll. Timo fick potatis av Lars, som hade handlat det direkt av bonden och så fick han en skraplott, men tyvärr ingen vinst där heller. Här smakar det gott med smörgåstårta efter träningen. 
 
 
Äppelkaka och vaniljsås är inte dumt det heller eller kladdkaka med vispgrädde. Sandra hade skolarbete med sig att intervjua om media och Timo och Carina ställde upp.
 
 
 
Timo var nöjd med sin födelsedag även om han blir trött, men han håller masken och gillar att bli uppvaktad.
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Christer Oskarsson

Jaså, har han fyllt år, då får vi väl gratulera då så mycket från Lappland. Ha det bra alla därnere:)

2012-10-23 @ 13:36:53
URL: http://www.lapplands-sydport.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0