Tees operation..

På tisdagen den 29 januari var det så dags för Tees att åka till veterinären igen. Hon ville inte alls vara där, i rummet hittade hon en altandörr, med ett litet bord framför. Det hoppade hon upp på och ville ut. Men när veterinären kom hälsade hon henne med en puss och följde glatt med henne. Men fy vad det var svårt att lämna henne där. Sedan fick vi vänta några timmar, innan veterinären ringde, att hon var klar. Vi fick medicin och tratt till henne och vad det kostade, men som tur var, så tog försäkringsbolaget en hel del. På natten hade Tees sin tratt och en strumpa på bakfoten. för att hon inte skulle kunna riva på såren. Men när Timo kom ner på morgonen var både tratt och strumpa av och hon hade lyckats få upp ena plåstret..
Jag körde Carina till distriktssköterskan på onsdagen och så var vi på apoteket och Carina följde med hem för att kolla Tees. Då kom hon på en genialisk ide, har ni ingen liten t-shirt att ta på henne, så kan hon inte komma åt såren. Vi hittade den minsta t-shirten, som dock var lite stor, men vi knöt ihop den och trodde nu, att allt var löst..
 
 
 
Men återigen lurade Tees oss, när Timo kom hem så låg t-shirten vid ytterdörren, men tratten var på, så hur hon lyckats vet vi inte!!!
 
 
 
 
Men vi köpte en mindre barnt-shirt, som satt lite slimmat på henne och nu behövde hon inte ha tratten på sig, hon kunde inte komma åt sina sår och ligger här lite bättre i sin korg utan tratt.Sedan fick hon en tröja av Christel också, så nu kan hon byta, när hon smutsat ner sig.
 
 
 
 På fredagen den 1 februari tog Timo bussen upp till Vittsjö och badade bastu hos Kalevi och Aira. Carina och jag tog en runda vid Åhuspromenaden. Här finns några annorlunda pampiga hus.
 
 
 
Ytterliggare en vy.
 
 
 
Carina hade bara Lystra hemma, eftersom Bengt hade hämtat Vittra med husbilen och skulle campa under helgen. Carina vågar inte köra bil ännu och det gick bra att promenera med hundarna i koppel, vilket de oftast inte gör annars.
 
 
 
 Det var fler som var ute i det fina vädret på promenad och de matade samtidigt änderna.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0