Nyåret 2013.

 
 På en promenad i stan såg vi ett nytt konstverk av ett gammalt träd.
 
 
 Timo beundrade trädet och håller tårtkartongen försiktigt.
 
 
Nyårsafton var vi hemma med Tees, så att hon inte skulle bli rädd för raketerna och visst smälldes det raketer, men Tees var som tur var oberörd av det. Men vi vakade in nyåret och var ganska trötta nästa dag, men vi tittade som vanligt på nyårskonserten från Wien i TV. Ett nöje som vi njutit av i många år och det passar oss så bra, när vi är lite trötta efter nyårsvakandet.
 
 
 
Måndagen den 7 januari startade jobbigt, vi fick köra Carina till sjukhuset i Kristianstad, eftersom hon hade ont i magen och man trodde att det var tarmvred, och nästa dag opererades hon och var riktigt medtagen.
På måndag kväll kl 19 var vi på vårt tredje hem, hemma nummer 1, apoteket nummer 2 och sjukhuset nummer 3, för att Timo skulle ta en ny skiktröntgen, för att kirurgen skulle kunna se hur det var med hjärnblödningen och utanför såg vi en vacker gran.
 
 
Lördagen den 12 januari skulle Leila och Veikko komma in på kaffe, efter att ha tittat på deras barnbarn Carolin, som spelade fotboll i Qpolen, men det blev så många matcher, så de hann inte komma till oss, utan vi körde dit och träffade dem just innan de skulle köra hem.
 
 
Här prisutdelning och Carolin blev 3:a och fick medalj med sitt lag från Furulund.
 
 
 
Vi stannade kvar, för Erica skulle också spela senare, pappa Lars satt i sekretariatet.
 
 
 
Första matchen för Erica började bra, hon sprang direkt upp och gjorde mål och senare 1 mål till och de vann mot Eskilsminna IF 4 med 4-0.
 
 
 
Nu har pappa Lars arbetat färdigt och tog en fika inför nästa match.
 
 
 
Så var det dags för Råstorp/Timsfors 1 och det blev en målrik match, den slutade 9-1 till Erica och hon gjorde 4 mål. Sedan var vi tvugna att åka hem till Tees, men Ericas lag vann nästa 3 matcher och gick till final. Men tyvärr förlorade de den matchen med 5-2 så de slutade 2:a och finalen gick inte förrän kl 10 på kvällen.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0