Vår Brölloppsdag.

 
 Tisdagen den 5 mars 2013 är det 53 år sedan det unga paret nedan, gifte sig i Landskrona kyrka, känns vi igen?
 
 
Morgonen började med att Timo var på Hässleholms sjukhus för en magnetröntgen, det sista momentet efter operationen i Lund, så nu väntar vi bara på svar att allt är bra fortfarande.
 
Varje år på brölloppsdagen har vi fyllt skålen som vi fick av Gunillas mamma på brölloppsdagen, med blommor i gult, blått och vitt, Sveriges och Finlands färger.
 
Skålen har haft olika utseende varje år, det enda som skulle vara med också, är en fresia, för de luktar så gott, enligt Gunillas morfar luktar de snus.
.
Här några exempel på hur skålen har sett ut.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Denna är den senaste nu i år, man kan diskutera vilken som är vackrast, men det är roligt att den aldrig ser likadan ut.
 
 
Vi tog det lugnt på dagen eftersom Timo var trött efter röntgen, så det blev bara en god middag och kaka till kaffet, vi får fira en annan dag. Vi har försökt komma igång med alla aktiviteter för att orka. På måndagen har Gunilla vattengympa, på tisdagen har Timo kolgympa och varannan tisdag finskkurs. På onsdag är det skoldags för Timo i en 3:eklass. På torsdagen så har vi båda vattengympa och på fredagen när det passar, åker Timo till Vittsjö och bastar med Kalevi. Dessutom tar vi ju våra rundor med Tees. Så kom inte och säg att pensionärerna inte har att göra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0