Firande ute på altanen igen.

 På lördagen den 12 oktober kom Thomas, Agge och Andreas för att gratulera Timo. Här en tuff Andreas.
 
 
 
Thomas kollar läget i telefonen, som alla moderna människor gör 2013.
 
 
 
Eftersom vädret var fint, åt vi ute på altanen igen, av Agges smörgåstårta. Vi brukar kunna sitta ute när Timo fyller år och nu var det varmt och skönt.
 
 
 
 Vi lät oss väl smaka av smörgåstårtan och sedan blev det äppelkaka och vaniljsås som efterrätt.
 
 
 
Oj så mycket mat! Mättnaden  kommer så snabbt, tyvärr.
 
 
 
En fin present  fick Timo också av Landskronagästerna.
.
 
Så var det dags att köra hemåt Landskrona igen, Andreas har med sig Mathias järnfemma, som han glömde efter årets golfmatch. Farfar minns inte vem som vann.
 
 
 
Nästa dag var det dags för äppelfabriken igen, hos äpple odlaren Carina .
 
 
 
 Till Timos stora förtjusning, han älskar att ha 2-3 skedar mos på havregrynsgröten varje morgon!
 
 
 
 Hundarna fick hålla sig bakom ett galler, så att de inte sprang ivägen, det blev många burkar mos igen. Lite senare på dagen körde vi in husvagnen till Vinslöv för byte till nya gasolslangar.
 
 
 
Nästa dag på måndagen fick vi besök av Seija, Rainer och Juha  från Finland. De hade åkt bil hela dagen med ett stopp i Vittsjö, för att se vårt f.d. hus på Duvgatan, som Rainer och Juha hade varit med på bygget för 40 år sedan.
 
 
 
Sedan körde de en tur i Vittsjö och fick kaffe hos Siv och Boris. Rainer är Timos morbror, Seija hans fru och Juha är son och Timos kusin.
 
 
 
Sedan smakade det gott med mat, Gunilla bjöd på en häftig gryta.
 
 
 Timo körde sedan en runda på stan och ut till Hovdala och visade slottet och efteråt blev det fika och så ett snabb-besök hos Christels familj,  sedan väntade sängarna på Stadshotellet och nästa dag var det dags för färd mot Halmstad till Seijas kusin.
 
 
 
Tyvärr blev Timo jätteförkyld och kunde inte ta sitt influensavaccin, Gunilla var dock på Vänhem och fick sin spruta. Förkylningen blev bara värre och värre, men vi lyckades köra till Kristianstad för service av bilen. förr hade vi det i Hässleholm, mycket bättre, nu fick vi gå 3 timmar i utkanten av Kristianstad och ovanpå allt blev det försenat med en timme, inte bra för Timos förkylning. På vägen hem hämtade vi husvagnen och sedan Tees, som varit hos Carina. Sedan blev det soffan, vi var helt slut.
 
Så på lördagen var det dags att koppla husvagnen igen, för att köra den till vinterförvaring, vi har tidigare haft den på gården, men det skulle bli skönt att slippa ladda upp den och kolla den hela vintern.
 
 
 

Som synes är det höstfärger på träden.
 

Så var då husvagnen inkörd och Tees fick bekanta sig med en annan hund, men den tyckte att hon inkräktade på dennes revir.
 
 
Huset ligger väldigt vackert i Göingeskogen.
 
 

Efteråt blev det lunch hos Siv, kyckling och potatisgratäng, gott!!
 

Under tiden vi åt hämtade Siv Anettes dotter Johanna och kompisen Selma, som också fick mat. Sedan bröt vi upp och körde hem, eftersom Timo bara hostade i ett, så det blir ingen fotboll i morgon, Vittsjös sista match för den här säsongen. 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0