Husvagnsgarage och gåsamiddag på Hovdala.

 Nu börjar vintern närma sig och det är dags att köra in husvagnen i vintergaraget.
 
 
 
 Sedan blev det lunch hos Siv o Boris, lax som smakade mums.
 
 
 
Till Timos förtjusning blev det chokladpudding till efterrätt. 
 
 
 
Titta och njut. 
 
 
 
Som tack för maten, visade Timo hur Sivs såg fungerade och startades.
 
 
 
 
Sedan var vi bjudna på gåsamiddag på Hovdala slott, lördagen den 7 november..
 
 
Slottsområdet är jättegammalt och mycket vackert.
 
 
 
 
Carinas förra svärmor Siv bjöd och här väntar hon och Carina på maten.
 
 
 
 Eklöv som bordsdekoration.
 
 
 
Andäktig väntan i det gamla stallet, som nu är restaurang. 
 
 
 
 Just denna dagen var det inte så mycket folk som hade beställt bord till första sittningen.
 
 
 
Siv vågade sig på svartsoppan och den smakade mycket gott, sa hon.
 
 
 
Vi andra höll oss till svampsoppa, den var också delikat.
 
 
 
Här kommer huvudrätten, mycket kött från gås.
 
 
 
Gås, potatis, sås, rödkål, äppelmos, brysselkål och inlagd gurka, innehöll huvudrätten.
 
 
 
Det smakade underbart gott, alla var så nöjda med maten.
 
 
 
 Här har krögaren hjälpt till med fotograferingen, så att vi fyra är alla med på samma bild.
 
 
 
Nu är det dags med efterrätten och Timo väntar ivrigt i kön.
 
 
 
En stor pumpa som dekoration. 
 
 
 
Här var det 3 olika sorters äppelkaka med vispgrädde och vaniljsås. Vilken skall man smaka, eller varför inte en liten bit av varje.
 
 
 
 Stämningsfullt. Så var en underbar middag slut och vi drog oss hemåt igen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0