Början av år 2017.

 
Det blev bara klara drycker till nyår, men Timo fick vanlig mat, däremot hade han börjat få ont i ett öga. Christel, Lars och Erica hämtade Tees för en runda på Hovdala. Här kollar hon läget när de hade fikat. Skönt att hon rastades ordentligt, när vi inte kunde göra det själva.
 
 
 
Den andra januari kom Suzan ner från Stockholm och övertog matlagningen av soppor bl. a. Här kollar Tees om det fanns någon julklapp till henne, det gjorde det, goda tuggisar, 
 
 
 Det blev kamning av öronen också och promenader. Som tur var körde Suzan in Timo till akuten i Kristianstad för koll av ögonen, lång väntan igen på sjukhus. Men så småningom fick han hjälp och så gällde det att hämta ut medicin. Tyvärr fanns inte den ena medicinen och inte på flera andra apotek heller, så de fick åka till Åhus, de hade en tub kvar på apoteket. 
 
 
 
Det tillhör att Suzan kammar Tees öron, när hon är här och Tees godkänner det, det blir ju godis efteråt. Tack Suzan för att du hjälpte oss när vi hade det jättejobbigt. 
 
 
 
 Tees väntar på godiset.
 
 
 
Julklappsnallen i fönstret, tyvärr for den illa av att stå ute och ville inte lysa. 
 
 
 
När Suzan kom hem till Stockholm igen såg det ut så här runt huset. En vacker julidyll, med stadshuset på andra sidan Riddarfjärden.
 
 
 
Katten Marwin sitter i fönstret och kollar läget.
 
 
 
 Nästa dag hade det kommit ännu mera snö.
 
 
På onsdagen den 11 januari kom Hannah på besök, hon är tillbaka från Australien och skall fortsätta sin utbildning i Malmö. Tees blev jätteglad, en till person som gosar med henne. Hannah skulle hämta en väska och lite saker som mamma Suzan hade lämnat hos oss, när hon var här.
 
 
 
 
Det blev kvällsmat hos Christel på kvällen, gott som vanligt.
 
 
Kusinerna Erika och Hannah hade roligt ihop.
 
 
 
På söndagen den 15 januari körde vi ner till Hannah i Malmö, med hennes stora resväska bl. a. Här  ligger Tees i bilen vid urlastningen och i "rondellen" en fin boll.
 
 

En dimmig bild av Gunilla när vi bjöds på lunch av Hannah.
 
 
 
Värdinnan själv, som gjort en god soppa och vitlöksbröd samt kaffe efteråt.
 

Timo leker med Tees, som nuförtiden är orolig när hon är borta och har blivit lite gnällig. Bredvid står den stora resväskan.
 
 

På vägen hem igen, såg vi den här vackra bilden av en gammal "mölla".
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0