fest och sjukdom.

 En nyklippt och badad Tees, så nu är husse stolt igen.
 
 
 
Tees hades varit så duktig när hon blev fin. Klippt både  päls och klor och badad.
 
 
 
 
Vi hade en julklapp, presentkort på Tasty Gardens restaurang och på fredags och lördagskvällar har de en särskild meny, Mongolisk Buffe där man väljer vad man vill ha och så wookar de det.
 
 Här först en förrätt.
 
 
 
Stackare som står och wookar hela kvällen och det ryker och osar om det.
 
 
 
Timo valde bläcklfisk, räkor och kyckling plus grönsaker.
 
 
 
Gunillas tallrik med olika kött, svamp och grönsaker mums.
 
 
 
 Det smakade underbart.
 
 
 
 Sedan var det efterrätt, paj och vaniljsås och glass.
 
 
 
 
 
På månddagen skulle Timo till Seniore på sin träff, då hade han lite röda prickar
 på underbenet.  Han fikade, men började känna sig dålig, så han tog bussen hemåt. Tees och Gunilla mötte honom och då skakade han i hela kroppen och hade ont och kunde knappt gå. Vi släppte in Tees och körde till akuten i Hässleholm. De var underbara och tog hand om honom och tog en massa prover och gissade på Rosfeber, han hade över 40 graders feber. Christel kom in till oss och lovade köra hem bilen och ta hand om Tees, som nog trodde att det var julafton, Gunilla hade gett henne mat innan hon åkte och Christel gav henne, när hon tog hand om henne. 2 gånger samma dag. Vi fick ambulans till Kristianstad och på akuten var det 6-7 st som tog hand om Timo och fler prover, de trodde också på Rosfeber. Som tur var kunde de klämma in honom i ett rum för 2. Han fick penicillin och smärtstillande intravenöst. Han hade lite frossa igen när Christel och Gunilla var hos honom, mer medicin  Man ritade på benet för att se om det ökade.
 
 
  En piggare Timo, men han får inte komma hem ännu, de vill ta mer prover så att de veta vilken penicillin han skall ha. Han rör sig runt nu med sin rollator.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0