Sydsveriges Finska Krigsbarns möte i Eslöv.

 
Vi hade vårt sista årsmöte i vår förening torsdagen desn 9 mars 2023 i Eslövs Medborgarhus. Här vår bordsflagga.
 
 
 
Heikki vår kassör, Kosti Markkanen tidigare ordförande och Alpo nuvarnade styrelsledamot diskuterar, och Laine kollar i pappren.
 
 
 
Timo, Gunilla och Seija Ynden, de tre enda medlemmarna som även var med på första mötet för 30 år sedan på Örestads Golfklubb.
 
 
 
Ordförande Jean Cronstedt, Antero Ijäs Nilsson, sekreterare på podiet.
 
 
 
 Sedan bjöds det på en underbar fisklunch med goda sallader och halloumi. Och kaffe samt kakor.
 
 
 
Här är alla årsmötets deltagare på samma bild, de som var med och beslutade att lägga ner vår förening efter 30 år och 5 månader, mycket sorgligt, men allt beror på medlemmarnas höga ålder. 
 
 
 Gunilla var på en efterkontroll måndagen den 13 mars i Kristianstad på sjukhuset, det gällde hennes stora operation och vi åkte färdtjänst, då kan man åka antingen med buss eller vanlig personbil.
 
 
 
Både dit och hem hade vi tur att få åka personbil, lite bekvämare. Här bilen hem, som vi åkte med, som bara var 3 år gammal men som redan hade kört 430 000 km, pga att den körs varje dag under hela året. Bilen var en Seat.
 
 
 
 
Suzan skickade en bild från deras promenad i Stockholm och vid Tantolunden  på Södermalm   var det vinterbadare i sjön brr., fy vad kallt!!!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0